Hawlik Proszek soplówki w kapsułkach 120 kaps.

165,20 

Opis

Z wielostronnym zapachem! Hawlik wyciąg i proszek jako mieszanka z całego grzyba łączą biodostępne polisacharydy pochodzące z wyciągu z czystym proszkiem w jego pierwotnej postaci. Dla Hericium produktów – soplówka jeżowata- zostają grzyby hodowane, delikatnie suszone i następnie zostaje zmielony cały grzyb według metody *Shellbroken *Shellbroken to specjalny proces mielenia na bardzo drobny proszek z podwyższeniem biodostępności . Zmielony zostaje cały grzyb. Dla ekstraktu grzyba zostają uwolnione z chitynowego pancerza grzyba polisacharydy, według znanej i opatentowanej chićskiej metody i tym samym jest on lepiej dostępny. Ekstrakt + proszek Hawlik Hericium – soplówka jeżowata- – jest od wielu lat bardzo enionym. On jest optymalny dla uzyskania równowagii witalnej! Dla wymagających smakoszy: Z jego 32 udowodnionymi substanncjami aromatycznymi jest soplówka jeżowata prawdziwym delikatesem dla wymagających smakoszy, którzy delektują się egzotyczną kombinacją smaku owoców morskich, cytryny i kokosu. Obok tego jest ten grzyb o niespotykanym wyglądzie bardzo ceniony jako grzyb witalny. Szczególnie prace badawcze prof. Wilfrieda H. Schnitzler z technicznego uniwerytetu w Monachium pozwoliły wynaleźć technologię uprawy jak i poznać te fizjologiczne właściwości soplówki . To aromatyczne Kompozycja smaków owoców morza uzupełniona przez podmuch cytryny – naturalnie bez wątpienia zapewnia soplówka oczekiwania kulinarne smakoszy. Jej egzotyczny smak pobudził zainteresowanie ludzkości już przed paroma setkami lat . Tak długa jest historia tego grzyba , który był używany w tradycyjnej chińskiej medycynie (TCM) jako terapeutykum w pewnych procesah fizycznych i psychicznych i tym samym ma przywracać równowagę w rytmie życia . Obok tego jest on używany dla wzmocnienia przewodu pokarmowego , za co są odpowiedzialne jego , sytmulujące system odpornościowy, właściwości. Sposób użycia: 2 x dziennie 2 kapsułki z dużą ilością płynu

11/2, dp 12, podłączenie silnika w trójkat, 221413

yyyyy

(0)